Sydney Denim in de Story

Chabo Sydney Denim in Story

Voor aankomend seizoen heeft Chabo weer een beeldschone collectie tassen voor ons in petto. Naast nieuwe, pakkende basics brengt het label nu ook de zogeheten Chabo Specials: tassen die één seizoen leverbaar blijven en opvallen door het materiaalgebruik. Zo is er een suède serie in drie kleuren: denim, sand en olive met opvallende metalen details. Op defoto: de Sydney Denim (€ 129,95). U kunt de totale collectie op chabobags.com checken.

PERSBERICHT: Chabo Bags: Stoere leren basics met een fashiontwist

Wormer, 18 augustus 2016 

PERSBERICHT: Chabo Bags: Stoere leren basics met een fashiontwist

Stoere en stijlvolle tassen in de leukste najaarskleuren!

Chabo Bags timmert hard aan de weg om met hun betaalbare tassenlijn de wereld te veroveren.

Top view of female using her laptop at a cafe. Overhead shot of young woman sitting at a table with a cup of coffee and mobile phone surfing the net on her laptop computer.

De collectie bestaat uit unieke basics, gemaakt van stoer rundleer. De tassen

onderscheiden zich door hun natuurlijke uitstraling en zijn op een natuurlijke manier gelooid en gekleurd en worden alleen nog maar mooier in gebruik. Kortom: stoere basics met een fashion twist voor een goede prijs.

Dit najaar kan iedere tassenliefhebber weer hebberig worden want Chabo Bags heeft weer mooie nieuwe basics uitgebracht in de altijd Luca Wallet bag taupe back(1)passende kleuren; taupe, cognac & elephant. Naast deze kleuren is er ook een mooie nieuwe lijn leverbaar in de kleuren Petrol/Navy blue & Olive green. Van grote shoppers, Hobo bags en Easy bags tot kleine accessoires; een Chabo Bag past je altijd!

Luca wallet bag
Een leuke eyecatcher voor dit najaar is de “Luca” wallet bag, een superhandige tas met een lange band en een polsband die je ook meteen als portemonnee kunt gebruiken. Deze is in verschillende kleuren verkrijgbaar met een verkoopprijs van € 69,95 per stuk. Check de hele collectie op www.chabobags.com.

 

Pages:12345»