Over Chabo Bags

Wat leuk dat je een kijkje neemt op onze Chabo Bags site!Over Chabo - Vera Dekens

In 2010 ben ik, Vera Dekens, begonnen met de oprichting van Chabo Bags. Ik wilde graag een tassenlijn ontwerpen die voldoet aan de verwachtingen van jou….de modebewuste vrouw….die graag een mooie basic leren tas wil met een “fashion twist” voor een leuke prijs.  

Een tas die goed aanvoelt…als een vriend…..want dat is wat Chabo betekent!

Vandaar onze slogan:

 

Ontdek onze nieuwe collectie, die we met veel passie, creativiteit en gevoel voor fashion hebben samengesteld. We brengen 2 keer per jaar een aanvulling op onze collectie uit en daarnaast werken we het hele jaar door aan de ontwikkeling van nieuwe ontwerpen.

Hoe komt een nieuwe collectie dan tot stand?
Veel inspiratie halen we ”off street”, via onze klanten,  facebook, de modebladen en het bezoeken van internationale modebeurzen.
We werken samen met eerlijke bedrijven in Azie die prachtig handwerk leveren en op een milieuvriendelijke manier omgaan met het produceren van een mooi product.

Het leer wordt op een plantaardige manier gekleurd waardoor de tas een natuurlijke uitstraling krijgt en in gebruik alleen maar mooier wordt.
Over het algemeen maken we gebruik van naturel tinten, zoals black, elephant grey, taupe en soms maken we een uitstapje naar een fashionkleur.

Onze collectie bestaat uit echt leren damestassen, herentassen en bijpassende accessoires om de collectie zo volledig mogelijk te maken zodat je bij iedere outfit een passende Chabo kunt vinden.

Kijk bij de storelocator waar het dichtsbijzijnde verkooppunt is…..
waar je Chabo op je wacht!

Groetjes Vera