✓ Duurzame producten

✓ Gecertificeerde leveranciers

✓ Geen verzendkosten in NL

Img

Opbergsysteem voor pasjes

Een opbergsysteem voor pasjes is zeer handig! Bij Chabo Bags & More vind je daarom prachtige pasjeshouders in verschillende kleuren. Alle producten worden op een duurzame manier gefabriceerd. Daarnaast werken we enkel samen met gecertificeerde leveranciers, die oog en respect hebben voor het milieu én voor de leef- en werkomstandigheden in India en Indonesië.

Benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk het hier!

Een modieus én praktisch opbergsysteem voor pasjes

Een mooi opbergsysteem voor pasjes komt altijd van pas! Wissel je bijvoorbeeld vaak van tas? Met een handige pasjeshouder zorg je ervoor dat je nooit je belangrijke pasjes vergeet. Je vindt de pasjeshouders in tal van prachtige kleuren, zodat je altijd een exemplaar koopt dat aansluit bij jouw stijl. Een opbergsysteem voor pasjes van Chabo Bags & More is echter niet alleen modieus, maar ook nog eens zeer praktisch. Kies bijvoorbeeld voor de ‘Cards & Coins Wallet’. Deze pasjeshouder heeft een ritssluiting bovenop en zeven insteekvakken voor je pasjes. Zo heb je altijd alles bij de hand!

Img

Bestel onze accessoires eenvoudig online

Naast een prachtig opbergsysteem voor pasjes vind je ook andere lederen accessoires in ons assortiment. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lederen tas of een zacht leren jasje? Al onze producten bestel je eenvoudig online. Niet alleen particuliere klanten kunnen echter bij ons terecht om onze mooie accessoires te bestellen. Wil je onze accessoires verkopen in je eigen tassenwinkel? Word dan een Chabo-partner! Neem contact met ons op door te bellen naar 085 021 5711, door te mailen naar info@chabobags.com of door ons contactformulier in te vullen.

Img