Volg je dromen…..Gewoon doen!

In 2010 ben ik officieel gestart met Chabo, eigenlijk gewoon gestart met het “doen” op aandringen van mijn moeder die mij altijd heeft meegegeven vooral je dromen na te jagen in het leven.

Met een passie voor mooie tassen leverde dat een zoektocht op naar de juiste leveranciers om de eerste Chabo collectie ook echt te verwezenlijken.

In 2011 was daar dan de eerste collectie samples die ik van winkel tot winkel promootte en verkocht. 

Met vallen en opstaan de eerste jaren successen en teleurstellingen gevierd en verwerkt en vooral heel veel geleerd!

Chabo is mijn kind dat ik heb zien opgroeien met voorzichtige stappen tot een volwaardig en professioneel merk, met een brede collectie leren tassen en sinds een aantal jaren een mooie fashion lijn van leren jassen. 

Chabo groeit nog steeds verder en ik kan er al mijn passie en energie in kwijt. Inmiddels doe ik het allang niet meer alleen maar heb ik een enthousiast en fijn team om me heen.

Ieder jaar ontwerpen en presenteren we twee nieuwe collecties, in samenwerking met eerlijke, betrouwbare leveranciers in India.

Naast fashion design is er ook oog voor duurzaamheid, zowel in het product als in de relaties die we aangaan met onze partners. We werken alleen samen met gecertificeerde leveranciers met oog en respect voor het milieu en de leef- en arbeidsomstandigheden in India.

Bij Chabo staan we voor betrokkenheid, service en het persoonlijke contact met onze dealers.

Inmiddels hebben we onder de paraplu van Chabo nog twee nieuwe merken gelanceerd met ieder hun eigen identiteit, te weten:

  • Chabo Bags & More (Leren tassen en jassen)

  • Brasca Bags (Imitatie leer)

  • Soulmate (Vegan leer, gemaakt van cactus)

Ons uitgangspunt voor de Chabo’s is dat ze fashionable en toch basic zijn.

Voor alle collecties en nieuwe modellen zoeken we weer naar deze balans, naar de perfecte combinatie.

Chabo betekent “vriend”, we wensen je veel plezier met het selecteren van jouw Chabo's uit de collecties van onze drie labels!

Alle liefs,
Vera

Img