RUILEN EN RETOURNEREN

Je mag je artikelen binnen een zichttermijn van 14 dagen gratis ruilen of retourneren.

Wanneer de afgeleverde artikelen niet binnen 14 dagen na ontvangst worden teruggezonden, gelden de zaken als geaccepteerd.
Zodra het artikel retour ontvangen is zal het aankoopbedrag direct teruggestort worden op de rekening van de consument.

CHABO DEFECT, BESCHADIGD OF INCOMPLEET

Wanneer je onverhoopt een verkeerde of beschadigde Chabo hebt ontvangen, graag een mail sturen o.v.v. het bestelnummer (deze kun je vinden op het orderformulier van je bestelling) en je naam, adres en de reden.
De retourzending is voor kosten van Chabo Bags en je krijgt een antwoordnummer via de mail waar je de zending naar toe kunt sturen.

Hier nog enkele garantie weetjes over Chabo en hoe je je tas kunt verzorgen zodat je lang en veel plezier van je Chabo zult hebben.

  • Iedere Chabo tas is van leer en wordt met de hand geproduceerd in India en Indonesië, het leer voor de tassen wordt op natuurlijke wijze gelooid,
    op die manier wordt het materiaal gevoelig voor krassen. Dit maakt je Chabo tas uniek en levendig.
  • Alle Chabo tassen worden ecologisch gekleurd wat inhoudt dat dit op een milieuvriendelijke manier gebeurt, vlekjes en kleine veegjes in het leer zijn een onderdeel van dit proces en hoort bij het soort leer en de manier van kleuring.
  • Het leer heeft een open structuur en de olie op het leer is met de hand ingewassen waardoor de tassen soms kleur af kunnen geven.
  • Chabo tassen met hair-on: Huiden met Hair-on zijn zeer onderhevig aan slijtage, in de loop van de tijd zullen haren uitvallen en kunnen er kale plekken ontstaan door slijtage.
  • Je Chabo tas zal in de loop van de tijd soepel worden en meer gaan leven, wil je je tas zolang mogelijk houden zoals hij bij aanschaf is dan kun je hem inspuiten en verzorgen met een naturel leerspray beschermer, deze zijn te koop bij de schoenmaker. Het is wel van belang dit regelmatig te herhalen, zeker 1x per maand. Zo wordt het leer water- en vuilafstotend.
  • Mocht je vlekken uit de tas willen verwijderen doe dit dan niet met agressieve schoonmaakmiddelen en schurende doekjes maar gebruik het liefste water en een droge doek. Aan de lucht laten drogen is het beste.
  • Op iedere Chabo tas geldt een garantie van een jaar, bij normaal gebruik, op ritsen en hardware. Bovenstaande klachten vallen echter niet onder de garantie. Iedere andere klacht nemen wij serieus en zullen we in behandeling nemen en tot een goede oplossing proberen te brengen.

We wensen je heel veel plezier van je Chabo. Chabo betekent “vriend”, we hopen dat je hem overal met je mee naartoe neemt!

Ruilen/Retourneren binnen 14 dagen naar onderstaand adres:

Chabo Bags
E4U Trasmolenlaan 5
3447 GZ Woerden
Vooraf aanmelden via email: info@chabobags.com o.v.v. het bestelnummer.

Niet goed? Geld terug!