✓ Duurzame producten

✓ Gecertificeerde leveranciers

✓ Geen verzendkosten in NL

Img

Bruine crossbody handtas

Een bruine crossbody handtas past bij iedere outfit! Daarom kies je bij Chabo Bags & More uit een ruim assortiment, bestaande uit diverse tassen. Alle accessoires die wij verkopen in onze webshop worden met de grootste zorg ontworpen en gemaakt. Daardoor kun je altijd rekenen op kwaliteit van de bovenste plank.

Benieuwd naar onze collectie?

Bekijk het hier!

Kies voor een duurzame bruine crossbody handtas

Een bruine crossbody handtas uit onze online tassenwinkel is in de eerste plaats modieus, maar toch ook basic. In iedere collectie die we maken zijn we op zoek naar dé perfecte combinatie. Daarbij houden we uiteraard rekening met duurzaamheid, zowel in de producten die we vervaardigen als in de relaties met onze partners. Dit betekent dat we alleen met gecertificeerde leveranciers samenwerken, die oog en respect hebben voor het milieu én voor de leef- en werkomstandigheden in India en Indonesië.

Img

Bestel jouw favoriete tas of word onze partner

Of je onze tassen – bijvoorbeeld een bruine crossbody handtas – nu wilt verkopen voor je persoonlijke collectie óf wil verkopen in je eigen winkel; wij staan klaar om je te helpen. Ons assortiment bestaat uit tal van diverse tassen, zoals een leren cognac handtas of een businesstas voor dames. Heb je vragen of wil je graag partner worden? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 085 021 5711, door een e-mail te sturen naar info@chabobags.com of door ons contactformulier in te vullen.

Img