✓ Duurzame producten

✓ Gecertificeerde leveranciers

✓ Geen verzendkosten in NL

Bruine crossbody-handtas

Een bruine crossbody-handtas past bij iedere outfit! Daarom kies je bij Chabo Bags & More uit een ruim assortiment bestaande uit diverse tassen, zoals een leren cross-overtas. Alle accessoires die wij verkopen in onze webshop, worden met de grootste zorg ontworpen en geproduceerd. Daardoor reken je altijd op kwaliteit van de bovenste plank, wanneer je een leren crossbodytas of andere soort tas koopt bij Chabo Bags & More.

Benieuwd naar onze collectie?

Bekijk het hier!

Kies voor een duurzame, bruine crossbody-handtas

Een bruine crossbody-handtas uit onze online tassenwinkel is een essentiële basic in de kledingkast van iedere vrouw. Onze leren crossbodytassen zijn namelijk erg functioneel en eenvoudig, maar ook stijlvol en elegant. Hierdoor past iedere leren cross-overtas uit ons assortiment perfect bij al jouw outfits! De bruine crossbody-handtas is een ideale tas om bijvoorbeeld te dragen bij het uitgaan of bij andere gelegenheden waarbij je niet al te veel wilt meesleuren.

Een leren crossbodytas met oog voor het milieu

In iedere collectie die we maken, van leren cross-overtas tot bruine leren shoppers, zijn we op zoek naar dé perfecte combinatie van modieuze tassen die evengoed functioneel zijn en bij iedere outfit passen. Daarbij houden we uiteraard rekening met duurzaamheid, zowel in de producten die we vervaardigen als in de relaties met onze partners. Dit betekent dat we alleen met gecertificeerde leveranciers samenwerken, die oog en respect hebben voor het milieu én voor de leef- en werkomstandigheden in India en Indonesië. Je weet dus dat je altijd een leren crossbodytas koopt die op een eerlijke manier wordt geproduceerd.

Bestel jouw favoriete leren cross-overtas of word onze partner

Of je onze tassen – bijvoorbeeld een bruine crossbody-handtas – nu wilt kopen voor je persoonlijke collectie óf wilt verkopen in je eigen winkel: wij staan klaar om je te helpen aan de juiste leren cross-overtas. Je kunt bij ons echter niet alleen terecht voor een leren crossbodytas, want ons assortiment bestaat uit tal van diverse tassen. Kies bijvoorbeeld voor een leren cognac handtas? Of is een businesstas voor dames eerder jouw ding? Bekijk snel ons volledige assortiment aan tassen en plaats je bestelling!