✓ Duurzame producten

✓ Gecertificeerde leveranciers

✓ Geen verzendkosten in NL

Img

Jasjes met studs

De mooiste jasjes – met of zonder studs – vind je bij Chabo Bags & More. Onze producten zijn niet alleen modieus, maar ook basic. Hierdoor passen ze bij iedere outfit! Als je een leren jasje met studs koopt in onze webshop, dan weet je dat het product vervaardigd is op een duurzame manier. Niet alleen worden onze producten op duurzame wijze geproduceerd; we zorgen er ook voor dat we samenwerken met duurzame partners. We werken daarom alleen met gecertificeerde leveranciers, die oog en respect hebben voor het milieu én voor de leef- en werkomstandigheden in India en Indonesië. Je weet daarom dat ieder leren jasje – met of zonder studs – op een eerlijke manier wordt geproduceerd!

Benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk het hier!

Kies uit diverse jasjes met studs

Ons assortiment bestaat onder andere uit prachtige jasjes, zowel met als zonder studs. Doordat ons aanbod zo divers is, vind je altijd een leren jasje – met of zonder studs – dat helemaal aansluit bij jouw persoonlijke stijl. Maak een keuze uit ons uitgebreide assortiment aan kleuren en modellen van het zachtste leer, zoals:

·         Nina/Delphine
·         Coco
·         Chabo Zoë
·         Chabo Fabienne
·         Chabo Biker

Heb je interesse in een leren jasje met studs? Kies dan voor het model ‘Biker Studs’, dit zijn prachtige jasjes die samengaan met elke outfit. Dit jasje is gemaakt van superzacht lamsleer met opvallende brass studs. Door het zachte materiaal valt het soepel. De ‘Biker Studs’ heeft opvallende fashionable brass studs rondom de kraag. Dit leren jasje met studs is onderdeel van onze ‘perfect leather jackets’ serie. Deze jasjes – met of zonder studs – kenmerken zich door de superzachte en soepele lamsleer, perfecte kwaliteit en mooie, matte hardware.

Img

Maak een keuze uit ons uitgebreide aanbod en bestel

Uiteraard kun je in onze webshop niet alleen terecht voor mooie, leren jasjes; we hebben ook onder andere een mooie businesstas voor dames of een leren schoudertas. Echter, niet alleen particuliere klanten kunnen bij ons terecht. Wil je onze leren producten verkopen in je eigen tassenwinkel? Word dan een Chabo-partner! Neem contact met ons op door te bellen naar 085 021 5711, door te mailen naar info@chabobags.com of door ons contactformulier in te vullen.

Img