✓ Duurzame producten

✓ Gecertificeerde leveranciers

✓ Geen verzendkosten in NL

Img

Leren shopper met rits

Een leren shopper met rits is ideaal wanneer je een dagje gaat winkelen in de stad. Vaak zijn shoppers namelijk gewoon ‘open’, waardoor je eigendommen niet goed beschermd zijn. Bij Chabo Bags & More kun je daarom terecht voor een leren shopper met rits, en zelfs exemplaren met een laptopvak! Hierdoor zijn deze tassen ook perfect om mee te nemen naar kantoor. Reis je bijvoorbeeld met het openbaar vervoer? Dan zijn deze tassen ideaal: een shopper met rits én een laptopvak zorgt voor ideaal comfort en bescherming van jouw belangrijke eigendommen.

Benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk het hier!

Een duurzame, leren shopper met een rits

Een leren shopper met rits is een duurzame en ecologische oplossing! Doordat al jouw aankopen makkelijk in de tas passen, hoef je niet van iedere winkel een plastic tas mee te nemen. Het is al helemaal milieuvriendelijk als je kiest voor een van onze handtassen uit vegan leer. Met een leren shopper met rits is het ook nog eens een stuk comfortabeler winkelen: je hoeft niet steeds op te letten of je al je tasjes wel mee hebt én je hebt niet al je handen vol. De shoppers uit onze online tassenwinkel hebben bovendien een superhandige indeling, zodat je nooit iets kwijtgeraakt in je handtas.

Kies voor een leren shopper met een laptopvak

Je kunt bij ons ook terecht om mooie handtassen met een laptopvak te bestellen. Een leren shopper met een laptopvak is ideaal om mee te nemen naar het werk. Alles past erin: uiteraard je laptop, een flesje water, je lunch, je agenda en nog veel meer. Daarnaast zijn deze tassen zeer stijlvol, waardoor ze uitstekend passen bij iedere businessoutfit. We bieden tevens een tal van kleuren en modellen aan voor je leren shopper met laptopvak, waardoor er voor ieder wat wils te vinden is.

Img

Neem gerust contact met ons op voordat je een bestelling plaatst

Heb je interesse in een leren shopper met een rits en eventueel een laptopvak? Bekijk dan zeker ons uitgebreide aanbod aan prachtige tassen en bestel je favoriet. We bieden daarnaast mooie leren jasjes om iedere outfit helemaal compleet te maken. Ga comfortabel en stijlvol door het leven met onze tassen!

Img