✓ Duurzame producten

✓ Gecertificeerde leveranciers

✓ Geen verzendkosten in NL

Img

Stijlvolle damestas

Bij Chabo Bags & More vind je een stijlvolle damestas die op een duurzame manier is gefabriceerd. We werken namelijk enkel samen met gecertificeerde partners, die respect hebben voor het milieu én natuurlijk voor de leef- en werkomstandigheden in India en Indonesië. Lees snel verder en vind je ideale tas!

Benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk het hier!

Maak een keuze uit allerlei modellen en kies jouw favoriete, stijlvolle damestas

Een stijlvolle én praktische damestas, dat is waar vele vrouwen naar op zoek zijn. Je zoektocht stopt echter in onze online tassenwinkel! Wij bieden namelijk een tal van tassen aan in allerlei kleuren, zodat je altijd een exemplaar vindt dat volledig aan je wensen voldoet. Kies bijvoorbeeld voor een van de onderstaande modellen:

·        Fiesta
·        Ivy (met of zonder studs)
·        Pepper OX Small

Al onze tassen beschikken over diverse vakken, zodat je jouw tas altijd goed kunt organiseren. Een stijlvolle damestas van Chabo Bags & More is daarom ook nog eens zeer geschikt voor alledaags gebruik. Je sluit de tassen daarbij gemakkelijk door de ritssluiting. Hierdoor weet je zeker dat je al jouw spullen veilig én makkelijk opbergt in een stijlvolle damestas.

Img

Kies uit een zeer uitgebreid assortiment

Ben je op zoek naar een stijlvolle damestas om mee te nemen naar werk? Kies dan voor een mooie businesstas voor dames. Onze handtassen met laptopvak zijn bijvoorbeeld uiterst geschikt voor op de werkvloer. Bekijk snel alle tassen in ons assortiment, maak je keuze en bestel! Over enkele dagen pronk je al met je nieuwe favoriete tas.