✓ Duurzame producten

✓ Gecertificeerde leveranciers

✓ Geen verzendkosten in NL

Img

Een mooi leren jasje voor de zomer

Een leren jasje is ideaal voor frisse dagen in de zomer! Bij Chabo Bags & More bestel je de mooiste leren jassen online. Al onze jassen worden op een duurzame manier geproduceerd. Je ziet er dus niet alleen prachtig uit met een leren jasje van onze winkel, maar je doet ook nog eens een goede daad voor het milieu!

Benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk het hier!

Geniet van een prachtig leren jasje tijdens frisse dagen in de zomer

Je kent het vast wel: je hebt de ideale zomeroutfit uitgekozen, maar het is ’s ochtends en ’s avonds nog nét wat te koud om deze te dragen. Een leren jasje biedt dan de ideale oplossing, want het past op nagenoeg elke outfit, van fleurig tot stoer. Zo heb je het warm genoeg en zie je er nog eens extra fashionable uit! Bij Chabo Bags & More, onze online tassenwinkel, kun je terecht voor allerlei soorten leren jasjes in de mooiste kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een leren jasje in een beige kleur of een hip zwart leren jasje om te dragen tijdens de zomer. Voeg daar een hippe schoudertas voor dames uit onze collectie aan toe en je outfit is compleet!

Vind het leren jasje van je dromen

Koop een leren jasje uit onze collectie en je ziet er altijd fashionable uit tijdens de zomer. Bekijk ons uitgebreide assortiment aan lederen jassen en vind gegarandeerd dé jas van jouw dromen! Neem ook zeker eens een kijkje naar onze leuke tassen uit leer voor dames. Wie weet vind je wel een tas die perfect bij je nieuwe jasje past!

Img