✓ Duurzame producten

✓ Gecertificeerde leveranciers

✓ Geen verzendkosten in NL

Img

Een hippe schoudertas voor dames

Ben je op zoek naar een hippe schoudertas voor dames of een van onze andere tassen? Chabo Bags & More biedt je een zeer uitgebreid aanbod, bestaande uit verschillende praktische en stijlvolle damestassen van leer. De tassen zijn van uitstekende kwaliteit, waardoor ze jarenlang meegaan. Je vindt in onze uitgebreide webshop altijd wel een exemplaar dat bij jouw stijl past!

Benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk het hier!

Je vindt altijd wel een hippe schoudertas voor dames die bij jouw stijl past

Hippe tassen voor dames vind je bij ons in overvloed! Of je nu op zoek bent naar een hippe schoudertas voor dames of juist een bruine crossbody handtas; in onze webshop vind je zeker een exemplaar dat helemaal aan jouw wensen voldoet. We bieden dan ook allerlei modellen aan, waaronder:

·         Mover
·         Billy
·         Ziggy
·         Bardot
·         Bowie

Veel van onze tassen hebben een leuk printje aan de binnenkant, kijk maar naar het model ‘Bardot’! De hippe tassen voor dames die we verkopen in onze online tassenwinkel zijn echter niet alleen stijlvol, maar ook nog eens erg praktisch. De tassen beschikken over voldoende opbergvakken voor je telefoon en andere accessoires en hebben een ritssluiting, zodat al je eigendommen goed beveiligd zijn. Zo ga jij met een gerust hart over straat met onze prachtige, hippe en unieke tassen – zoals een mooie schoudertas – voor dames!

Img

Bestel jouw favoriete leren accessoires

Wil jij ook een mooie leren damestas aanschaffen? Bekijk dan ons uitgebreide en diverse assortiment aan hippe tassen voor dames en kies jouw favoriete exemplaar, bijvoorbeeld een mooie schoudertas! Natuurlijk verkopen we ook andere accessoires, zoals leren jasjes. Niet alleen particuliere klanten kunnen bij ons terecht. Wil je onze accessoires verkopen in je eigen tassenwinkel? Word dan een Chabo-partner! Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar 085 021 5711, door te mailen naar info@chabobags.com of door ons contactformulier in te vullen.

Img